BBN nieuws


De werkgroep BBN Nieuws vormt de redactie van de gelijknamige nieuwsbrief die 6 maal per jaar verschijnt. In verband met de bezuiniging op het buurtbudget verschijnt de nieuwsbrief 3 keer digitaal en 3 keer in een oplage van 4500 stuks, die op alle adressen in de binnenstad wordt bezorgd. De redactie is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud en voor de opmaak van het BBN Nieuws.

U kunt zich abonneren op de digitale nieuwsbrief, die u via e-mail toegestuurd krijgt: aanmelden digitale nieuwsbrief.

Het BBN Nieuws is bedoeld om de bewoners van de binnenstad te informeren over zaken en activiteiten die de binnenstad betreffen. In het BBN Nieuws staan verslagen van activiteiten van het Binnenstad Bewoners Netwerk, interviews, columns en een evenementenkalender.

Het BBN Nieuws wordt gedrukt door BizzPrint en door vrijwilligers in de binnenstad verspreid.

Klik hier om het actuele BBN Nieuws via het internet te lezen.


De website

Het Binnenstad Bewoners Netwerk heeft de beschikking over een eigen website www.bbn-amersfoort.nl. Op deze site vindt de bezoeker informatie over het Binnenstad Bewoners Netwerk, de Nieuwsbrief, actuele zaken en de wijze waarop met het Binnenstad Bewoners Netwerk contact kan worden gekregen.

Ook is het de bedoeling bewonersgroepen in de binnenstad, die (nog) niet de beschikking hebben over een eigen website, ruimte te bieden op de site van het Binnenstad Bewoners Netwerk. Ook het doorlinken naar voor de binnenstad relevante andere sites is mogelijk. Neem daarvoor contact op met de webmaster, e-mail: info@bbn-amersfoort.nl.


Leden werkgroep BBN Nieuws/website

Lisanne van de Weerdhof (eindredactie)
Dagmar Wynants (vormgeving)
Johan Riemersma
Ans van Dijk
Peter Veeling
Kees Larooij
Hans Wels (webmaster)

Klik hier om terug te gaan naar de pagina met de werkgroepen.

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina.